Monday, April 26, 2010

P.E.N.A.T

hari ni aku x tau la npe..penat yg teramat sgt la ari ni..kje aku rase xde la byk mne pun..tp still x tau npe..slalu nye lps blk kje aku x tdo walaupun penat..tp ari ni blk2 kje, aku mkn dulu yg penting..lps mkn 2 plak aku on9 cm biase..tgh sedap2 on9 tu plak bley tertido..dkt kol 9 gak aku bgn..

bgn2 tdo je lapa blk walaupun ptg td melantak nasi..ade plak org beli kaya ball..aku ape lg mkn je la..dh lapa nye psl..pastu terus g mandi..lps mandi aku smbg lg on9..sambil2 on9 n chatting kt ym tu, aku siapkan report kje aku gak..yela, kalo x siap nnti mkin byk plak..pastu takut lupa ape yg aku dh buat..better aku tulis drpd lupa terus..

ni pun dh rase ngantuk blk ni..nk tdo puas2 la jap lg..esok cm biase kne bgn awal sbb nk g kje..bgn kol 5.30 pg..then kol 6.3o tggu bas nk g station lrt..cmtu la rutin harian aku..jgn jd cm semalam..terlambat bgn kol 6.15 pg..x cm rushing gile aku time 2..nasib baik sempat..hahaha..

haish..bile la nk ari khamis ni..sbb aku cuti ari khamis je..ari lain sume aku kje cm biase..x kira la sabtu or ahad..biase la tmpt kje pun swasta..so sabtu ahad kne kje gak la..nsib la aku dh apply cuti utk 1 mei ni..kalo x kne kje la jwbnye..hehehe..dh la rase ngantuk plak..nk msuk tdo sudah..nite..

3 comments:

flyz said...

Awalnya kene bangun...sgt xbess kan,nasib baik kita masuk kul 9.30am cuma kena bgn awal time opening store je.

sALeh sLey said...

tau la tmpt kje die dkt..
x jauh cm sy ni..
haish..
huhuhu..

Skyha Flianiadz said...

oit...