Thursday, January 1, 2009

kUnci oH KuNcI...

aiyo..ape la jd ngan nasib aku ari ni..pd hari 1st tahun baru 2009 ni..hohoho..sungguh bengong..nasib baik la dpt selesaikan nya ngan sekejap je..

hurm cmni sbnrnya..pg td aku klua g bandar memandangkan klas waktu pg xde..waktu ptg je la..hehehe..so bile dh smpi bilik 2 dh ptg..ade la lbey krg 1 jam b4 klas start..so aku pergi la menyiapkan diri..take my bath n bla..bla..bla..so setiap kali klua bilik mmg akan kunci la..bwk kunci g msk toilet skali..lg pun roomate aku sume xde kt bilik..

lps 2 bile dh siap aku pun nk msk la bilik..aku pun nk bukak pintu tp x leh..check2 skali yg aku bwk 2 kunci moto aku..kunci bilik plak ade kt dlm bilik..kelam kabut aku..dh la time 2 nk kol 4..hampeh tol..cmne la aku leh silap bwk kunci..dgn pantas n segeranya aku berlari g bilik kwn aku..tanye kot2 ade pape yg leh aku gune ke..

die bg la aku kad..aku pun try la..hurm..skali kad 2 cm xde gune lgsg..x berkesan pun..aku pun g bilik die blk n aku ternampak la 1 sudu besi dlm saiz yg kecik..so aku gune la sudu 2 nk bukak pintu bilik..try punya try..korek punya korek..lastly dpt gak aku bukak pintu bilik..alhamdulillah!nasib baik leh..aku cpt2 siap then g klas..hohoho..sudu yg sudah berjasa pd aku..hehehe..

2 comments:

a.r.y.a.n.n.a said...

wakakakaka~

padan muke..

ade ke kunci blk ngn kunci moto

ley tertuka..

hehe~

sALeh sLey said...

2 la yana..
aku pun x perasan sbnrnya..
sbb dua2 kunci aku letak atas meja..
so bile nk klua bilik..
aku main amik je..
x tgk plak 2..
hohoho..